Therese Grönlund

Strand dag

Kategori: Allmänt

Jaa :)
Hemskt vad jag har blivit en pigg människa på sistonde, det är bra tycker jag !
Jag gör saker och ting mest hela tiden. Jag går upp i tid, sover inte bort hela dagarna som innan. var nog ockse dels därför man var så trött innan, för att man bara låg o latade sig.
Jag går upp ca 9 på morgonen varje dag, förutom när jag jobbar och går upp klockan 6. Jag börjar bli gammal :P

Idag har jag varit på stan och köpte två vanliga linnen :) fina faktiskt. och jag tror nästan att Fia har rätt. Jag har nog gått ner lite. Wonderbaum! :D  nu ska man bara kunna hålla vikten nere också ..Jag köpte en bikini överdel också, en sån överdel som bara sitter runt om, typ lite tubaktig. Jag trodde inte alls jag skulle passa i en sån, man tadaaa :) visst gjorde jag det !

överdel

ibland är det faktiskt bra att ha små bröst ;) haha!


Så träffade jag Fia en stund sen och var med henne och Kim och Jonas :) det var roligt att bada faktiskt. man blir som en liten unge igen och skvätter ner varann och håller halvt om halvt på att dränka varann. Tur att det itne var spec mkt maneter i havet iafall. Det var en som Jonas kasta på mig men jag bara skrek högt som en idiot, sen vågade inte han säga nåt mer till mig på hela tiden förutom ett hejdå när han gick. haha, ojsan ....

Såå gissa vad jag mer har gjort ? Jag har gått igenom min garderob ! jag är trött på att gå med mina helsletna gammla kläder som är mer än två år gammla. Och haha, det slutade med att jag slängde ungefär hälften av min garderob .. såå nu måste jag shoppa mer kläder ! Det får det bli i göteborg ;)
Åker dit om 2 veckor. Super Nice ! :) träffa Bror Eric igen !

Nej nu måste jag skaffa mer musik till min mobil så jag sen kan gå ut och gunga med musik på högsta volym i mina öron :) Tjao !