Therese Grönlund

A night to remember

Kategori: Allmänt

Balen var helt underbar. :)
Det var så skoj, jag var så fin och jaa alltså allt blev bra. okej inte riktigt men det känns som det nu dagen efter.

Igår morse så kom inte mamma och rebecca förän halvtolv så det blev lite sent med allt, när pappa kom så fick jag lite panik, ja ba : VAD ÄR KLOCKAN ?! den var tio i tre och då satt rebecca fortfarande med mitt smink, då blev jag lite stressad. Men allt blev ju bra ändån, tycker synd om mamma o rebecca nu som fick stå ut med mig, jag var inte så trevlig hela tiden. O stackars Emmah ! Jag blev skitsur varje gång hon rörde min klänning så hon blev skitlessen ju :( usch va hemsk person jag var mot min familj igår... hmm, forgive me ? sikken ängel mamma är, har fyllt mitt kylskåp med mat, mkt kärlek till henne! Det var väldigt skönt att ha mat hemma nu när jag vaknade idag, klockan 4 i eftermiddags! men sömn är bra :) så nu är jag sjukt pigg.
men nåt som var dåligt var att jag inte visste om att man behövde legitimation med sig, tur så var pappa i stan och han hann köra mig hem så jag kunde springa o hämta det. Då fick jag lite smått panik men det gick hur ´bra som helst ! :)

iafall, så var det jätte trevligt för övrigt, hamnade bland bra bordskompisar o allt, det var endast två killar på vårt bord men vafan .. me dont mind. Det var en tjej som välteut dricka på en annans tjej klänning, haha stackars henne. men jaa.. vad ska man göra.

Jag var SÅ vacker. Det är väldigt sällan man känner sig så fin. Jag påminde lite om Marilyn Monroe (och vem vill inte påminna om henne?) det sa mamma o Rebecca iafall. sen om jag verkligen gjorde det är en annan sak .
Jag ville inte tvätta mig imorse, eller ehm ja i eftermiddags när jag vaknade. okej håret hade ju blivit lite plattare men jag tyckte fortfarande det var så fint så jag drygade ut på den duschen rätt länge. Fast sen när jag väl insåg hur mkt svett jag luktade och när jag såg att mamma hade tvättat min duschkabin hoppade jag in i duschen. Det behövdes må jag säga.

Det var skönt att få dansa, jag dansade som en idiot, jag stod o shakade ass som en jude. haha! Var ute till 3 och sen var jag hemma vid halv4 o somnade väl strax efter det. Men alltså ååååååååh! Det var en underbar kväll. TACK FÖR ALLT!