Therese Grönlund

Önsketänkande

Kategori: Allmänt

Imorgon jobbar jag.
Det finns nog inget som kan förstöra en helg så mkt som att jobba på den.. Eller jo visst. tar tillbaka det där. Det finns massvis med grejer som är värre.
Men ialla fall så får jag ju skylla mig själv. Jag har ju valt det. Men alla andra gör ju så mkt roliga grejer =( Rebecca till exempel (min syster) Hon är och tittar på High School Musical 3 ! Den vill jag också se, de första två är jätte bra ! Om ni inte har sett dom, och om ni älskar kärleksfilmer och bra musik, så ska ni deffinitivt se den!

Imorgon bär det av till Emmy! :)
Ska vara den halloween festen ju. en vecka tidigare än halloween helgen, jag vet .. Men det kommer deffinitivt bli JÄTTE roligt. För även om festen inte blir rolig, (vilket jag är säker på att den kommer bli) så kommer det i alla fall vara roligt att bara träffa Emmy och alla andra töntar och bara att få igen vara i staden som jag faktiskt bott i i tre år! HELSINGBORG!




min halvfula sjuksköterske dräkt. Jag ska ha strumpbyxor, klackaskor och en snygg sminkning också. tror den blir lite snyggare då :)

Toodels !