Therese Grönlund

Denna dag

Kategori: Allmänt

Jag vaknade först vid 10 tiden i morse. Var antagligen fortfarande full, för jag mådde bra då. Sen somnade jag om och vaknade vid 13.30 tiden, mådde as kasst. Jag fick min bror att åka ända från Laholm till Helsingborg för att hämta mig. Jag kände att jag behövde det, var alldeles för bakis för att orka ta med min tunga väska på tåget. Sen har jag träffat min kära moder, min kära styvpappa. 
Jag och brorsan bastade ett tag, satt och pratade om livet (som vanligt). Sen körde jag han till stationen och överraskade efter det min syster :) Har lekt med Emmah och sen köpte jag banne mig en pizza och den var underbar! Laholm kan göra pizza mycket bättre än i Norrland!

Och nu håller jag på och grubbla över om jag orkar ta mig till hallen för att hämta min kamera och föra över bilder på igår hur jag såg ut. Jag hade en riktigt snygg outfit ;) Jag körde på "stentuff brud"-looken. Det blev piercing i näsan ( en sån där tjurpiercing ) , lila läppstift, låtsastatueringar i ansiktet och på halsen, bröstet, armarna, ryggen med mera :) Hade på mig en svart ärmlös byxdress ( som är något utav det skönaste jag haft på mig! )




Det här var alltså gårdagen, erkänn att vi var snygga ;)
Men nu ska jag sova, ska gå på Ikea med mamma imrgon! Som jag har längtat <3
Älskar att gå på ikea!