Therese Grönlund

Mina föräldrar

Kategori: Allmänt

Mellan mig och mina föräldrar har det varit si och så, om sanningen ska fram.
Det har inte alltid varit så bra, ibland riktigt dåligt, men ibland riktigt bra.
Men nu på äldre dagar, när man kan se med andra ögon hur mycket de har gjort, eller hur lite de har gjort. Så märker man att allt groll, det gör ingenting nu längre. Vi har bara nuet, och de kommer ju inte leva för alltid. Därför vill jag nu försöka ha en bra kontakt med dom, med måtta givetvis. Mitt välbefinnande sätter jag alltid först.
Mina föräldrar skiljde sig när jag var 10 år gammal, och bodde med mamma efter det.

Mamma Birgitta
Har alltid varit min en av mina bästa vänner, har alltid kunnat prata med henne om nästan allt. Har alltid varit ärlig med henne. Vi är väldigt lika varandra utseendemässigt och till personligheten. Mamma har lärt mig att ta hänsyn, vara ödmjuk, visa respekt och se till andra människors bästa. Mamma är alltid den första jag ringer om jag är sjuk, eller behöver något.

Pappa Andreas
Har inte haft speciellt bra kontakt med min pappa större delen av mitt liv. Han har alltid varit där, men inte funnits där. Men pappa har lärt mig mycket annat, att tänka logiskt, att visa framfötterna, att slåss för det jag vill göra och att tänka realistiskt. Och så fort jag har behövt hjälp med nåt som tex körkort, bil och dylikt har pappa alltid ställt upp.

Jag har rätt bra föräldrar ändå :)