Therese Grönlund

28 dec

Kategori: Allmänt

Hela julen har varit, så allt sånt där julfirande är över. Rätt skönt faktiskt. Men vi har fortfarande nyår framför oss men det är rätt kul. Jag och Kristoffer ska hem till hans syster då och äta tre-rätters med några fler som hon bjudit. Det blir nog trevligt :)

Jag fick en rosa tuggumimaskin i julklapp av syrran :) Det står så fint i Kristoffers vardagsrum nu. Det tuggas och slängs gammalt tuggummi överallt. Titta inte under bord och stolar för där har jag kommit på att dom inte syns om man lägger dom där. Om man inte tittar efter såklart! Men det brukar man ju inte göra.
Jag fick även en kokbok, superbra faktiskt. en sån kokbok där typ all mat som går att laga står i. Det gillar vi :)
Kanske man vågar laga en lite komplicerad maträtt nån dag?
Sen fick jag 5 olika badskum från bodyshop, love them! Kan man välja vilken doft man vill lukta, och det är aldrig fel!

Idag tycker jag att det är en tråkig dag. Det är måndag. Igår åkte jag o kristoffer hem ifrån min pappa. Så nu börjar väl den "vanliga" vardagen igen. Och jag börjar klockan 15 idag. Det gör att man ligger länge i sängen, man lägger sig bara i soffan och får huvudvärk när man väl ställer sig upp. Dags för mig att göra det strax faktiskt..

Har inte ens orkat gå ner för alla 7 trappor för att titta om våra nya tvspel har kommit. Det gör Älsklingen när han kommer hem ist ;)

Svejsan!