Therese Grönlund

2011-02-28. 20.23

Kategori: Allmänt

Godkväll!
Alldeles nyss har det varit jätte mysiga människor här på kvällsfika. Vi bestämde i klassen innan idag att vi ville samlas ikväll och ta det lugnt ihop och ha roligt. Vi har haft så stressigt med vårshowen hela tiden, och mycket irritationer har uppstått, så det var välbehövligt med en kväll med massa annat prat :) Och denna klassen är underbar, vi är ett gäng otroligt flummiga människor, så det blir många skratt!

Tyvär så har mitt knä blivit sämre idag :( Så jag har varit både frustrerad och gråt-sugen flera gånger. Imorse märkte jag snabbt att mitt knä inte orkade, jag föll till och med ihop på golvet när jag dansade och haltade under lunchen. Så Frida körde mig till sportaffären så jag har köpt knä skydd och linement. Så nu luktar det jenka om mig så det står härliga till! 

Så jag är verkligen tacksam över att kvällen slutade så mysigt med alla goa människor <3
Imorgon ska vi träna ännu mer, ska ha genomdrag på showen, men jag ska bara markera i danserna. Ska försöka ha en lugn dag imorgon också.
Sen på onsdag beger vi oss till Sundsvall för att börja gå igenom allt på teatern, ljus ska sättas, ljud ska sättas, placeringar ska sättas och danserna givetvis :)

Håll tummarna för mig ! :)