Therese Grönlund

Det här med bloggandet går bara utför.

Kategori: Allmänt

Ända sen jag flyttade tillbaka till laholm har bloggandet bara gått utför.
Det beror väl också på att min bärbara genast började strejka när jag flyttade hit.

Snart ska jag flytta tillbaka till helsingborg. Jag och Sofia har fått en lägenhet på söder, nytorgsbacken! En stor och fin lägenhet. Men den ska målas om lite. Men det fixar jag och Sofia. Fast fia får inte måla så mkt, så det blir mest jag och andra som vill hjälpa till.

Jag har precis haft en veckas semester. Och jag vet inte om jag kan säga att jag har njutit av semestern? Visst det har hänt mkt roliga saker. Jag har tattuerat mig, jag har festat med fia och andra vänner, jag har sovit hos min kära kille. Men samtidigt så har jag inte hunnit njuta något, jag har inte haft tid till att känna efter att jag haft semester och nu är den över! Det har också varit en hel del tjafs med killen. Sånt är verkligen onödigt och enbart jobbigt! Men hur ska men egentligen veta allt med kärleken? den är ju lite av en chansning.
Men så länge det känns bra :)

Det är många frågetecken i mitt liv nu. Jag står inför nya val och möjligheter nu. Och det är rätt läskigt. Men det här är ju något som alla måste göra. Och jag vet att jag och Sofia kommer ha det så roligt ihop i höst!
Hoppas jag kommer igång med jobb bara och får ihop tillräckligt med kosing..

Jag är en riktigt analyserare. Jag tänker och grubblar på exakt allt. Jag önskar att jag kunde njuta lite mer av nuet, men det är precis som att det fattas något i mig. Jag kan inte njuta av nuet om jag inte vet vad som händer i min framtid. Om jag inte vet om allt som har hänt är uppklarat och bra gjort..

Och just nu vet jag inte vad som händer i min framtid och om allt som hänt dom senaste dagarna verkligen är uppklarade..

Så jag tänkte gå och gömma mig i sängen igen tills syster yster ringer och säger att jag ska börja koka makaronerna

Ta hand om er så hörs vi snart. Förmodligen när jag skaffat en ny bärbar :P