Therese Grönlund

mac?

Kategori: Allmänt

Verkar som att jag har mer blogginspiration när jag sitter vid brorsans mac-dator. Eller så handlar det bara om att jag är i Göteborg, att det är vår, att jag har massor av jobbiga samtidigt härliga känslor i min kropp, som bara måste rinnas ut på något sätt. Därav bloggen.

Något som kanske låter jätte konstigt. Det är att jag verkligen gillar att man här i storstan inte behöver vara trevlig mot folk runt omkring. Jag känner inte dom, jag behöver inte ha ett leende på läpparna, jag behöver inte flytta på mig för att de ska få plats på spårvagnen föräns de säger till, jag kan sitta här och tjura hur mkt jag vill. För ingen lägger märke till det. Ni anar inte hur skönt jag tycker det är! I Fränsta måste man vara trevlig hela tiden, för att folk är liksom det där, bara man ska gå på ica o handla måste man vara trevlig för det är alltid någon som vill stanna o prata lite. Usch!

Jag vet vad jag ska göra nu. (haha, som om jag någon gång kan bestämma mig) Jag ska satsa på min sång, och musiken. Jag ska lära mig spela piano, kanske gitarr också. Så jag ska införskaffa elpiano när jag får pengar. Sen så ska jag söka till en skola i Stockholm som heter Kulturama där de har sångutbildning. Men det får antagligen bli nästa år, för jag behöver lära mig mer musikteori till det.
Men lätt att jag ska satsa på mig röst! :)