Therese Grönlund

Den bästa helgen ever!

Kategori: Allmänt

Jag kan härmed stolt säga att jag har kommit med i Fezzting sexmästeri -  gänget. Det innebär att jag kommer jobba på studentkåren var femte vecka, samt extra kvällar, jag kommer fixa sittningar och stå för spexet. Jag kommer tillhöra Hälsohögskolans absolut grymmaste gäng! 
 
Den här helgen har varit kanon!
I fredags morse hade jag min första tenta, som kändes väldigt bra! Det känns som jag kommer få ett godkänt. I fredags var jag även och kollade på en lägenhet, SOM JAG FICK!! Så flyttar till en söt liten etta den 1 november. Senare på fredagskvällen samlades vi ett gäng trevliga tjejer från klassen och hade en underbar förfest, med utgång. 
Sen kom lördagen som började med sovmorgon, samt en Michaela som kom med hot shots för att tagga igång oss till antagningen för fezztingen. Sen satte partajandet igång halv5 på eftermiddagen, med massa roliga uppdrag, quiz, pyssel, dricklekar och annat galet, som var HELT UNDERBART!
 
Men idag! Ska jag säga er! Jag vaknade och mådde så dåligt så jag ville sjunka ner i madrassen och inte vakna föräns imorgon bitti. Men sen fick jag ett telefonsamtal som sa att jag nu är medlem i fezztingen!